top of page

SENIORI TAEKWONDO

Kuntoa ja kamppailua ikäihmisille!

Älä anna iän hidastaa!

Seniori Taekwondo on tarkoitettu yli 60-vuotiaille, jotka etsivät ikääntymistä hidastavaa, kehoa ja mieltä kohottavaa monipuolista liikuntaa hyvässä seurassa!

Kurssi alkaa

maanantaina 12.8.2024
klo 14.00-15.00

Harjoitukset kaksi (2) kertaa viikossa:

maanantaisin klo 14.00-15.00

keskiviikkoisin klo 14.00-15.00

Harjoitusasuksi käy verkkarit sekä t-paita tai muu itsellesi mieluisa liikunta-asu. Taekwondo-puvun voit halutessasi hankkia salilta.

Hinta 29€/kk

(laskutetaan 3kk. jaksoissa yht. 87€/3kk)
Huomioithan, että harjoituskausi kestää yli 3kk

Syyskausi: elo-joulukuu
Kevätkausi: tammi-toukokuu

Herttoniemen-taekwondo-seniori-taekwondo-ryhmä1.jpg

Mitä on Seniori Taekwondo?

KUKA VOI OSALLISTUA?

Seniori ryhmään voi osallistua yli 60-vuotiaat, mutta yläikärajaa ei ole. Ryhmään ainut vaatimus on, että omin voimin pitää päästä salille ja kotiin.

Sali sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, mutta ulko-ovelle on rappuset (8 askelmaa).
Katso video salille saapumisesta

 

MITEN RYHMÄSSÄ HARJOITELLAAN?

Ryhmässä kehitetään taekwondon ja monipuolisen liikunnan avulla esim. muistia, tasapainoa, voimaa ja toimintakykyä. Ryhmässä harjoittelu toteutetaan seisten ja tarvittaessa tuen kanssa. Tahti on tunnilla rauhallinen eikä harjoituksissa juosta tai hypitä. Tuntien tavoitteena on kehittää yleistä toimintakykyä kamppailuhengessä. Varusteiksi riittää urheilulliset vaatteet sekä juomapullo. Jos mahdollista, harjoitukset tehdään paljain jaloin. Halutessasi voit hankkia taekwondo-puvun salilta, mutta se ei ole välttämätöntä.

HARJOITUSTEN KULKU

Aloitamme harjoitukset tervehtien toisiamme rivissä alkukumarruksella. Sen jälkeen herätellään lämmittelyllä kehoa ja mieltä harjoituksiin.

 

Lämmittelyn jälkeen siirrytään Taekwondo-harjoitteisiin. Harjoittelemme erilaisia potkuja sekä käsille lyönti ja torjunta-tekniikoita. Muistia haastamme liikesarjojen muodossa. Kamppailutaitoja kehitämme mahdollisuuksien mukaan ottelu- sekä itsepuolustustekniikoilla. 

Tunnin lopussa kehitetään toiminnallisuutta erilaisilla lihaskuntoa ja tasapainoa haastavilla harjoitteilla. Venyttely ja liikkuvuusharjoitteet auttavat kehoa palautumaan harjoituksesta.

 

Lopuksi palaamme takaisin riviin kiittämään harjoituksesta loppukumarruksella.

 

Tunnilla tehdään harjoitteita sekä yksin että parin kanssa. Opetuspolkuna lajissa toimii vyökokeet ja ryhmässä on mahdollisuus suorittaa vyökokeita. Lue lisää vyökoejärjestelmästä

Herttoniemen-taekwondo-kamppailulaji-seniorille.jpg
Herttoniemen-taekwondo-seniori-taekwondo-ryhmä.jpg

Yhdessä olemme perhe! Taekwondon iloa kaiken ikäisille!

bottom of page