top of page

SEURAN HISTORIA

Herttoniemen Taekwondoseuralla on pitkät perinteet Helsingissä. Seuramme suurmestari Dae Jin Hwang (9. dan) toi taekwondon Suomeen vuonna 1979. Olemme toimineet Herttoniemessä 1980-luvun puolivälistä alkaen. Kuulumme Suomen Taekwondo Unioniin ja olemme Suomen Taekwondoliiton jäsen.

 

Harjoittelusta vastaava pääopettajamme Inkwon Hwang (8. dan) on harrastanut taekwondoa yli 40 vuoden ajan. Hän on toiminut kansainvälisenä liikesarjatuomarina MM- ja EM-kilpailuissa, valmentanut Suomen liikesarjamaajoukkuetta oman kilpailijauransa jälkeen ja ollut Suomen Taekwondoliiton hallituksen jäsenenä.

 

Seuramme ohjaajilla on useiden vuosien kokemus taekwondosta ja muusta liikunnasta. Panostamme harjoitusten ohjaamiseen ja valmentamiseen selkeiden harjoitusohjelmien mukaisesti. Haluamme, että jokainen harrastaja voi kehittyä lajissa oman ikäryhmän, vyöarvon ja tavoitteiden mukaisesti.

 

Kilpaurheileminen ottelussa ja liikesarjoissa on seurassamme vapaaehtoista – tärkeintä on liikunnan riemu ja taekwondosta nauttiminen. Kilpailemisesta innostuneille tarjoamme asiantuntevaa valmennusta ja erillisiä kilpailemista tukevia harjoituksia.

  • Facebook
  • Instagram
Herttoniemen-taekwondo-yhdessä-olemme-perhe.jpg
Olemme liki 400 harrastajan taekwondo- ja kamppailu-urheiluseura lapsille, nuorille, perheille ja aikuisille.
 
Tervetuloa mukaan taekwondoperheeseen!

OHJAAJAMME

Yhdessä olemme perhe

Salillamme liikkuu paljon valkoisiin pukuihin pukeutuneita harrastajia. Onneksi ohjaajat on helppo tunnistaa mustista housuista!


Ohjaajillamme on vuosien tai jopa vuosikymmenten kokemus taekwondosta ja sen opettamisesta. Yhdessä haluamme luoda turvallisen ja innostavan harjoitteluympäristön sekä uusille että vanhoille harrastajille!

AIKUISTEN RYHMÄT

LASTEN RYHMÄT

Heräsikö harrastuksen aloituksesta kysymyksiä?
Laita viestiä taekwondo.herttoniemi@gmail.com tai soita Jose 050-5225917

bottom of page