top of page

KURSSIT PERHEILLE

Taekwondo on loistava tapa viettää aikaa koko perheen kesken! Nuorimmille tarjoamme monipuolisen harrastuksen liikuntataitojen kehittämiseksi ja vanhemmille innostavan ympäristön myös oman kunnon kehittämiseen ja lasten kanssa ajanviettoon.


Tarjoamme kursseja 2-10 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen:

Ikärajat ovat ohjeellisia ja niistä voidaan tarvittaessa joustaa. Soita ja kysy, mikä olisi teidän perheelle paras vaihtoehto p. 050-5225917 (taekwondo.herttoniemi@gmail.com)

Tarjoamme tunneille yhden maksuttoman kokeilukerran. Ilmoittauduttehan silti ensin kurssille, jotta teille on varmasti paikka varattuna ryhmään.

Taapero-taekwondo

2-4 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen

​Hauskaa tekemistä lapselle, kevyttä liikuntaa aikuiselle!


Taaperotaekwondossa keskitymme taekwondon perusteiden oppimiseen leikin varjolla sekä motorisia perustaitoja harjoitellen. Taaperot suorittavat kauden aikana yhden vyö- tai natsakokeen. Vanhempi toimii tunnilla lapsen apuna ja saattaa siinä samalla saada pientä liikuntaa itsekin!

 • Alkeiskurssi alkaa lauantaina 17.8.2024 klo 10.00-10.45
  (ryhmään voi ilmoittautua mukaan myös kesken kauden)

 • Harjoitukset kerran viikossa.
   

 • Harjoitusasuksi käy verkkarit sekä t-paita, puvun voit hankkia ennen koetta saliltamme. Harjoittelemme paljain jaloin.
   

 • Hinta 35€/kk.
  (sisältää maksun lapselle sekä hänen vanhemmalleen, laskutetaan 3kk jaksoissa yht. 105€)

Taapero-Taekwondossa on tavoitteena oppia liikunnan perustaitoja, esimerkiksi koordinaatiota, tasapainoa, hyppyjä ja kaatumistekniikoita. Lisäksi opetellaan lajinomaisia asioita: torjuntoja, lyöntejä, potkuja ja itsepuolustustekniikoita. Taekwondon motoristen taitojen lisäksi opitaan hyviä käytöstapoja ja muiden ihmisten kunnioittamista. Yhdessä tekeminen luo lapselle turvallisuutta ja antaa miellyttävää taekwondon oppimiskokemusta koko perheelle.

Herttoniemen-taekwondo-taaperotaekwondo.jpg
Herttoniemen-taekwondo-taaperotaekwondo.jpg

Koko toiminta on hienosti järjestetty lapsia huomioiden. Sopivan vaativat harjoitteet ja myös vanhemmille ja koko perheelle tekemistä!

Tikkurilan-taekwondo-lapset_edited.jpg

Taapero tkd on hyvin toteutettu kokonaisuus, jossa on mukava käydä.

Herttoniemen-taekwondo-perhetaekwondo_edited.jpg

Perhe-taekwondo

5-10 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen

Aloita yhteinen harrastus lapsesi tai koko perheen kanssa!


Perhe-taekwondossa sekä lapsi että aikuinen suorittavat uuden vyöarvon kauden päätteeksi. Harjoittelussa etenemme lapsen ehdoilla, mutta luvassa on hikeä ja liikunnan iloa myös aikuiselle.

 

 • Alkeiskurssi alkaa lauantaina 17.8.2024 klo 11.00-11.45
  (emme ota uusia jäseniä kesken kauden)

 • Harjoitusasuksi käy verkkarit sekä t-paita, puvun voit hankkia ennen natsakoetta saliltamme. Harjoittelemme paljain jaloin.
   

 • Harjoituksissa tehdään kivoja ja kehittäviä lajiharjoitteita.

Hinta aikuiset: 35€/kk (laskutus 3kk jaksoissa yht. 105€/3kk)
jos aikuinen haluaa lisäksi osallistua muihin aikuisille järjestettäviin harjoituksiin, on kausimaksu 55€/kk

Hinta lapset: 35€/kk (laskutus 3kk jaksoissa yht. 105€/3kk)
jos lapsi haluaa lisäksi osallistua muihin lapsille järjestettäviin harjoituksiin, on kausimaksu 44€/kk

Eli 1 lapsi sekä 1 vanhempi yhteensä 70€/kk

Ryhmä on tarkoitettu perheille, joissa vanhempi itsekin harjoittelee yhdessä lapsensa kanssa ja he etenevät myös vyöarvoissa samalla tavalla.
Harjoituksissa tehdään kivoja leikkejä, kehittäviä lajiharjoitteita sekä parannetaan lapsen, ja toki vanhemmankin kehonhallintaa.
Jos vanhempi käy harjoituksissa lapsensa kanssa vain kerran viikossa, hän maksaa lasten kausimaksun mukaisesti. Jos vanhempi haluaa lisäksi osallistua aikuisten harjoituksiin tai esim. kuntonyrkkeilyyn, hän maksaa aikuisten kausimaksun. Myös lapsi voi osallistua muihin lapsille suunnattuihin ryhmiin, jolloin maksu on kahden harjoituksen harjoitusmaksu.

Tikkurila-taekwondo-perhe.jpg

Homma toimii ja on erittäin lapsiystävällinen ja lapsia kannustava.

Herttoniemen-taekwondo-perhetaekwondo_edited.jpg

Harjoituksissa on ollut hyvä henki ja opettajat ovat antaneet säännöllisesti kaikille positiivista palautetta pienistäkin onnistumisista. Vaikka laji ei tunnu aivan omimmalta, on mukava käytä harjoituksissa, kun ohjaus ja henki ovat aivan huippuluokkaa.

bottom of page